top of page

Rustige camping met ruime plaatsen en uitzicht

Ons kampeerterrein heeft 25 ruime plaatsen van minimaal 100m2. Dit is eigenlijk de norm voor een 4 sterrencamping. Alle plekken zijn voorzien van elektriciteit (6 ampère, aansluiting met eurostekker).

U mag bij aankomst zelf een kampeerplek naar keuze uitzoeken.

 

Er zijn 10 waterpunten op de camping dus altijd wel een bij uw plek in de buurt.
Voor de brandveiligheid hebben wij 7 brandslangen en 12 brandblussers.

De paden op de camping zijn onverhard. Hierdoor blijft het natuurlijke karakter van ons domaine behouden.

U mag uw auto op uw eigen kampeerplaats parkeren. Parkeren op onze algemene parkeerplaats mag ook.

Het sanitairgebouw is modern en wordt regelmatig schoongemaakt. Er zijn vier douches, drie wc’s, een urinoir en drie wastafels. Verder zijn er vier afwasplekken en een plek om een handwasje te doen. Overal is koud en warm water. 

Bij het sanitairgebouw uw 'chemisch' toilet legen. Wij hebben een eigen waterzuiveringsinstallatie dus het is van ‘levensbelang’ dat er geen chemicaliën in het systeem komen. We vragen u daarom alleen groene bio afbreekbare vloeistof, geschikt voor septic tanks, te gebruiken. 

We hebben ook een mindervalide cabine met douche, wc en wastafel met verstelbare spiegel die voldoet aan de eisen van de ANWB en de Franse overheid. 

Op het terrein zijn er waslijnen en droogmolens voor algemeen gebruik. Het is dus niet de bedoeling om uw eigen waslijnen te spannen (wij en de bomen op ons terrein zijn daar heel blij mee!).

Er is een vriezer waar u zelf uw koelelementen kunt invriezen. Zorg ervoor dat uw naam erop staat of dat u ze in een herkenbare zak doet en vergeet niet ze mee te nemen bij uw vertrek.

Klik hier om de tarieven en voorwaarden van onze kampeerplaatsen te bekijken of hier om te reserveren.

Houdt u van echt kamperen maar ook van gemak en comfort?
Dan is een van onze volledig ingerichte Karsten tenten de ideale oplossing voor u. 

Deze luxe tenten zijn heel ruim en voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, koelkast, ingericht keukentje en eigen terrasje. Klik hier om ze te bekijken.

Prachtige omgeving in een parkachtig, rustig terrein. Royale plaats met mooi uitzicht op het heuvellandschap. Een heerlijk zwembad met ligbedjes en fantastische maaltijden in een gezellige ambiance. Een mooiere camping hebben we nog niet gezien in Frankrijk.

bottom of page