top of page

Reserveringsvoorwaarden

Onze accommodaties worden in het hoogseizoen per week (van zaterdag tot zaterdag) verhuurd. We ontvangen u graag vanaf  16 uur, het vertrek is vóór 10 uur. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk voor een kortere periode te huren met een minimum van 3 nachten. Vraag ons naar de tarieven en voorwaarden.

Op de camping bent u welkom vanaf 14 uur en mag u tot 12 uur van uw kampeerplaats gebruik maken.

EXTRA KOSTEN

In de prijzen van de accommodaties is de eindschoonmaak, elektriciteit, water en de toeristenbelasting  inbegrepen. Bedlinnen is standaard (verplicht). Handdoeken kunt u zelf meenemen of bij ons huren. De tarieven zijn voor 2 personen. Voor extra personen rekenen we een vergoeding per nacht per persoon.

In de prijzen van de kampeerplaatsen zijn 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto, elektriciteit, warm water en de toeristenbelasting inbegrepen. Voor extra personen rekenen we eveneens een vergoeding per persoon per nacht.

​ ​

BETALING

Bij reservering vragen wij om een aanbetaling van 50% van het totale bedrag, te betalen binnen 1 week na de reservering. De reservering is definitief nadat de aanbetaling is ontvangen. Het resterende bedrag voor de gîtes en luxe tenten ontvangen we graag voor 1 juni en voor de camping uiterlijk een week voor aankomst. Het is niet mogelijk met creditcard of pin te betalen op ons domein.

ANNULERING

Een eventuele annulering moet per e-mail gedaan worden. We kunnen geen (aan)betalingen terugbetalen. Ook als u onverhoopt uw gereserveerde verblijf moet onderbreken (late aankomst, onderbreking of vervroegd vertrek) geeft dit geen recht op vergoeding. ​

Indien uw reservering moet worden geannuleerd omdat de grenzen worden gesloten als gevolg van Corona reisbeperkingen vanuit de overheid, zal de (aan)betaling worden teruggestort. In alle andere situaties worden (aan)betalingen niet teruggestort. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

BORG

We vragen geen borg voor onze accommodaties. We vertrouwen erop dat u met zorg omgaat met de aan u toevertrouwde accommodatie en deze in goede staat achterlaat. Indien er toch schade ontstaat, overleggen we samen hoe we het kunnen oplossen.

 

HUISDIEREN

Huisdieren zijn welkom na overleg met ons en tegen meerprijs van 4 euro per dag. Ze moeten worden aangelijnd en mogen niet alleen achtergelaten worden. Zorg ervoor dat andere gasten geen overlast van uw huisdier hebben. 

ROKEN

Roken is niet toegestaan in de gîtes, luxe tenten, in het sanitairgebouw, bij het zwembad en in onze bistro. Op het terras is roken toegestaan als andere gasten er geen last van ondervinden.

 

RUST

Ons domaine is geen stiltegebied maar een goede nachtrust voor onze gasten is voor ons heilig. We letten er op dat het tussen 23 uur ‘s avonds en 8 uur ‘s ochtends overal stil is. Om te voorkomen dat u ‘s ochtends wakker wordt van de vuilniswagen, staan onze containers aan de buitenkant van de poort.
We vragen u ook overdag rekening te houden met medegasten. 

 

MILIEU

Uit zorg voor het milieu vragen we u zuinig om te gaan met energie en water. Het afvalwater wordt bij ons gezuiverd in een eigen microstation.  Het is van groot belang dat er geen chemische producten in het afvoersysteem komen en vragen u om enkel biologisch afbreekbare producten te gebruiken. Informatie over afvalscheiding krijgt u bij aankomst bij de receptie. Uw flessen en ander glas kunt u in de glasbakken bij de supermarkten deponeren.

bottom of page