top of page

Geniet van onze table d'hôtes

Wat is er heerlijker op vakantie dan ontspannen te genieten van een lekker menu of barbecue of salades?

In goed gezelschap, soms met muziek, met een prachtig uitzicht en meestal met een schitterende zonsondergang als cadeautje..

Dit ultieme vakantiegevoel kunt u bij ons beleven bij ‘de Ruïne’, onze in oude stijl gerestaureerde bistro met gezellig terras. 

In het hoogseizoen organiseren we zaterdagavond een gezellige barbecue met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Natuurlijk met een buffet vol met mooie salades en sauzen. 

Gedurende de week kunt u zich dan inschrijven voor een driegangenmenu, met dezelfde keuzemogelijkheid van vis, vlees of geheel vegetarisch. Op zondagavond serveren we meestal  maaltijdsalades.

We maken alles zelf en werken zoveel mogelijk met verse en lokale producten. Aan u vragen we alleen wat u liever niet wilt eten. De rest kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 

We hebben met ons lokale artisanale bakkertje afgesproken dat hij ons in het hoogseizoen iedere dag heerlijk vers brood komt brengen. U kunt uw bestelling de avond ervoor, voor 18 uur doorgeven.

Gastvrij, ontspannen, heerlijke, gezellige maaltijden, vrijheid om al dan niet gezelschap te zoeken, een fijne vakantieplek om goed afstand te nemen van drukte en dingen die moeten..

bottom of page